Oppfriskning på regattareglene

I et anfall av galskap på tredje glass med rødvin, 26 desember, fant jeg det smart å prøve meg på litt regler med tanke på regatta. Jeg fant fort ut at jeg er veldig dårlig på slikt og må nok lese meg opp slik at jeg til sommeren vet hvilken rett jeg har i hvilken situasjon.

Dette er muligens siden for de som ønsker å friske opp regelkunnskapene til sommeren. Jeg mistenker riktignok at det fort blir komplisert, spesielt siden det er engelsk og dansk som er mest forståelig for oss nordmenn.

Jeg tenkte uansett at jeg kunne lenke til quizen jeg fant på nettet, så kan gjerne andre regelhungrige gaster teste sine kunnskaper om regler. Trykk på bildet eller følg denne linken

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.