Regattakomiteen takker for en strålende Karlsøyregatta….

Da var Karlsøyregattaen fullført, og det med stil….raskeste båt kom seg i mål på 10 timer 50 minutter og 20 sekunder, noe som må sies og være en respektabel tid på 60-70 seilte nautiske mil. Starten gikk fra Tønsnes klokken 09.30 og før start var det en del bekymringer om at vinden kom til å utebli denne gangen også. Men rett før start kom det kraftig NV vind rett ut av Kvaløysundet og denne vinden holdt seg forholdsvis bra helt til vi kom helt opp til NordØst siden av Reinøya. Her ble det lite vind en liten halvtime/time før det fylte på med mer vind. Noen båter valgte og gå med klokken og noen mot klokken ved running av Karlsøya. Hva som var aller best er vel ikke helt klart. Vinnerbåten og 3. plass valgte mot klokken, 2.plass valgte med klokken. Etter runningen av Karlsøya var det noen uheldige båter som ble uten vind kloss i land av Reinøya. De som valgte å holde seg litt lenger ut gikk det bedre med. Etter Ullsfjorden stod Grøtsundet for tur og her ble det en del kryssing, men ikke de verste forholdene. Det ble ikke alt for mange slag siden vinden kom forholdsvis gunstig og leggene ble lang og fin.

De tre øverste plassene gikk til;

  1. Plass: Marathi med Anton Borch
  2. Plass: Makaira med Vegard Danielsen
  3. Plass: Patos med Ken Olsen

Her er tidene og resten av resultatene: Resultater Karlsøya 2016

Premiene for i år ble sponset av Thermo Trasnit Avd Bø og Skattøra Marina, med Henholdsvis 5.000 kroner og 2.000 kroner. Ut av dette ble premiene

  1. Vandre»pokal», pluss 4.000 kroner til slippopsett på Skattøra
  2. En flisjakke og seilbukse fra stormberg
  3. En seilbukse fra stormberg

TUSEN TAKK TIL SPONSORNE.

 

Søndag hadde vi premieutdeling med stående Pizzabufe. Takk til Alf Inge Iversen som fikset dette.

Noen bilder fra premieutdelingen og seilasen.

Vinneren av Karlsøyregattaen 2016 2. Plass 3. Plass rebell karlsøya Glade gutter om bord i MakairaPS: Makaira hadde en liten aning om at de endte på 2. plass, bare se:-)

 

Hilsen Regattakomiteen

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.