Sail Racing Magazine

Magasin-bølgen til iPad ligner for tiden mest på en tsunami, og det skyller over oss med magasiner, aviser og andre kanaler. Sail Racing Magazine er ikke ulik de andre, men retter seg jo selvfølgelig til oss regattaseilere.

Vi har sett litt på denne appen, og er til dels fornøyd. Video fungerer greit, men fram til nå litt kjedelig lesning. Denne tjenesten er testet og teksten basert på de to første utgavene av SRM

20110408-130738.jpg

Sail Racing Magazine (Gratis, iPad, iPhone, iPod)

I praksis er dette en app som gjør det mulig å lese artiklene, se på bilder og video på det viset SRM ønsker. De to første skudden var gratis, og så kan en kjøpe flere utgaver som lastes ned på enheten slik at du kan lese de og se videoene/bildene offline.

Video fungerer som en drøm offlline og det har vært grei redigering, og derfor midt på treet underholdene. Bildespesialen her ikke fungert offline men det er mulig det er rettet på i nyere oppdateringer

Dette er et alternativ til de utålmodige av oss som har mer penger å brenne enn de fleste. Det koster nok ikke like mye som et storseil til en First 40.7, men de utgavene vi har kikket på (de gratise) gav ikke nok lesetid til på forsvare en pris på 39,- per utgave. Da vil jeg heller bruke pengene mine på et magasin fra Narvesen, som jeg kan slenge oppi sprinkelsenga. Et lite forsøk på å fortelle poden hvor landet ligger når han får satt sjøbein.

Det har imidlertid skjedd en oppdatering siden jeg sist var inne og sjekket SRM, og nå er alle utgavene gratis. Det har da gått over i gratis-kategorien og er blitt knallbra lesning/inspirasjon for pengene.
Last ned og les gjennom hele påsken. Hva skal en med krim når en kan lese om seiling og se videoer offline på hytta?

God påske

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.