Tur til Karlsøyfestivalen

Hiv og Hoy Seilervenner

I regi av Tromsø Seilforening ønsker vi å invitere til Høstseilas kombinert med Karlsøyfestivalen 2012.

Avgang Fredag 9 august, Klokkeslett er valgfritt, undertegnede som vil seile Millenium Falcon starter fra Eidkjosen kl. 10.00. Vi samles uansett i havna på Karlsøya ut på dagen/kvelden.

Det er ca 31 nautiske mil fra Tromøbrua til Karlsøy, så seilasen beregnes til 5-8 timer.

Fredagskvelden blir selvsagt preget av festivallivet med musikk, litt god alkoholholdig drikk, kanskje en porsjon kjekjøtt eller fiskeburger, nam nam.

 

Lørdag planlegger vi en seilas rundt Fugløya hvis været er på vår side. Denne seilasen er 46 nautiske mil og med rette forhold så beregnes tiden til 7-9 timer. Dette blir en lengere seilas slik at vi må belage oss på kaste loss rundt 09.00 så det er mulig å være tilbake til karlsøya for å få med seg festivalen på kvelden.

Seilasen er ett mål, som vi kan endre ved behov. Ved lite vind evt barske forhold kan målet bli seilas til fugløya og ikke rundt siden værforholdene på yttersiden kan være temmelig barske når nordvesten øker på. Anbefaler at de som er glade i å ta bilder, bør gjøre kameraet klart siden Fugløya, etter min mening, er Norges fineste øy, med bratte fjell og mye dyreliv.

Søndag seiler vi hjem når det passer og ruten er valgfri.

Håper dette frister og påmeldingen blir stor. I fjor hadde vi en lignende tur, men ikke i regi av seilforeningen. Da var det så si ingen vind på tur opp og heller ingen vind hjem, men vi hadde en fin fin seilas over til nord-lenangen Lørdagen. Da seilte vi en skadeskutt Lill Scampi 26 og under er noen bilder fra Karlsøya 2011.

 

Ta kontakt vedrørende påmelding og spørsmål.

 Vegard Danielsen

e-mail: vegard@icefish.no

Link til festivalprogram

Bilder fra Karlsøy i fjor!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.