Christian seiler skrått på «Morsdag»

 

For de av dere som leser litt på denne siden er det ikke for sent å ta opp telefonen å ringe opphavet for å gratulere!

Det er enda noen timer igjen til Morsdagen er over.

Min  mor mener denne dagen er skapt av handelsstanden og lefler med konspirasjonsteorier jeg gjerne støtter meg til. 

Dette gav meg ideen til at vi seilere kanskje kunne gi noe fra vår verden til de som feirer dag i dag. Om så bare for å støtte den stakkars handelsstanden. Og etter noen kjappe tastetrykk på vår venn Google fant jeg flere fin-fine greier vi egentlig bør tenke oss om to ganger før vi kjøper.

3. Hva med en Velocitek Distance to line tool?

Er du drit lei av at kjærringa ikke gir tydlige sinaler på hvor langt det er i meter og sekunder til startlinja? Kommer du alt for sent..? Kommer hun aldri (til start)? Jeg tror personlig dette blir redninga for akkuat ditt forhold. Koster bare 600 daler og er tydligvis gitt for pengene.

2. Alternativet kan kanskje være en Marine Bar-B-Que Infared Grill?

Er du drit lei av at samme kjærring som aldri kan fortelle distanser eller tid, aldri kommer (tidsnok til start), at hun alltid klager på at kottisene er brente. Her har du løsningen ser du! Kjøp enda et matlagings-verktøy så holder du hus u-freden i sjakk matt. Denne kan bli din for skarve 400 daler. Mye billigere enn den forrige og så slipper du å drikke øl mens du svir biffen (hennes)

1. Mitt forslag er at du klinker til med denne og håpe at hun tar hintet!

Stilsikker Tromsø Seilforening – Baby smekke, i organiske materialer. «In your face» – innstilling på budskapet, og garantert at en eventuell nykomling setter sjøbein tidlig. Med denne kan du umulig gå på en smell!. Sammenlignet med de andre er denne gitt for pengene!

19105290-25618423

1 thought on “Christian seiler skrått på «Morsdag»”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.