Er ferien booket?

TSF_iko_tur_50Vi har blitt kontaktet av noen som vil ha hjelp til å seile en båt til Sandefjord! Gode muligheter til å få gjøre noen grunker mens en får feriert sørver.

Alle utgifter betales og det er som sagt lønn for «strevet». Svar i kommentar i denne posten for interesse.

Båten er en Viking 34

2 thoughts on “Er ferien booket?”

  • Very interested in details, may be able to make the time this summer and would love to see more of the norwegian coast! I live in tromsø, many years of sailing experience, both racing, deliveries and cruising (RYA yachtmaster etc)..

    Bare send epost eller ring på 31644004303 eller 4747157285!

  • Hei jeg er ei dame på snart 45 som har lyst å bruke noe av sommerferien på havet. Jeg har reist utenriks på cruisebåt men har ikke noe erfaring med seilbåter. Jeg har vært i mye småbåter og anser meg for å være rimelig sjøsterk. Hvis det er av interesse så vil jeg gjerne bli kontaktet, jeg har ferie fra 28 juni. Jeg har ikke seileerfaring men tar i et tak om det trengs og kan ellers gjøre forefallende ting ombord. Jeg har telefon 91121428.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.