Harstadregatta 120 år

Harstad seilforening har åpnet for påmeldinger til årets Harstadregatta. Det er alltid hyggelig å komme til byen ved Vågsfjorden for å seile og de har alltid gode arrangementer. På nettsida si har de også linket til en flott artikkel om en regatta på Vågsfjorden arrangert i 1891, med premie levert av selveste kongen.

Harstad Seilforening

Projekt OHOI

For å ytterligere reklamere for Harstadregattaen og Harstad seilforening  linker vil like godt til en litt eldre post på www.harstadseil.no som inneholder en video skutt ombord på Aja under harstadregattaen i fjor.

http://harstadseil.no/?p=2610

Harstadregattaen starter Lørdag 4. Juni

Utdrag fra Notice of race:

1. KONKURRANSEOMRÅDE
Regattaen foregår over én etappe med en tidsramme på 10 timer. Banen dekkes av sjøkart nr 80 og 77. Kartene skal være om bord under seilasen.

1.1 Løype
Seilbane blir lagt i området indre Vågsfjorden, med start og målgang fra Harstad Havn.

1.2. Rundingspunkter
Nøyaktige rundingspunkter blir kunngjort på skippermøte før start, og i deltakermappe. Det er fri seilas mellom oppgitte rundingsmerker.

2. START OG MÅL
Starten går fra Harstad havn lørdag kl 1000. Skippermøte 1 time før start. Konkurrerende båter må krysse mållinjen senest kl 1900 lørdag for å bli regnet som fullførende båt.

2.2 Startlinje
Startlinjen blir lagt av regattakomiteen og kunngjort før/ved skippermøtet. Startlinjen blir mellom to gule markeringsbøyer ut av Kulturhuskaia i Harstad.
Mål er passasje over startlinjen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.