Jolleseiling – oppstart våren 2015

TSF_utpakk_150425_2Prøveseiling for alle lørdag 02.mai kl 13, første Optimist-trening 06.mai kl 18: nybegynnere og de som har seilt før.

For Feva-seilerne sliter vi litt på trener-siden, og vi vet ikke helt hvor mange seilere vi har. Meld inn så prøver vi å organisere gruppen.

Både Optimist- og Feva-seilere som jeg ikke har fått vite om tidligere: meld inn enten til epost jolle(på)tromsoseil.no eller på jollegruppens fjesbok så får vi oversikt.

Utpakkingen sist lørdag (som var 25.april og ikke 24 slik jeg skrev, beklager) ble svært vellykket. Mange hender i sving og det ble spylt og stelt over en lav sko. Det er selvfølgelig fortsatt en del som gjenstår av alle slags – nok å henge fingrene i for mannskapene på land.

TSF_utpakk_150425_1Optimistseiling: Vi har fått en del påmeldte til Optimistseilingen, og noen nye – vi har plass til flere: ta gjerne med en du kjenner på prøvetur.

Nye optimistseilere på prøvetur: ta med tørt skift til etterpå. Still ellers opp i gode varme klær, gjerne regnbukse, og seilvest/flytevest (vi har noen til utlån). Alle må kunne svømme 25 meter. Noen foreldre bør være kledd til å være med ut i følgebåt, eller ta imot seilere på stranda. Sjekk gjerne nettsidene om jolleseiling.

Ok, da er alle velkomne til ny seilsesong!

Tagged with:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.