Måkke båten!

Det er ikke bare innkjørselen og bilen som må måkes. Disse bildene er tatt før helga og videoen nederst er filmet idag og det er kommet masse ny snø på båten.
Den lille filmsnutten nederst viser hvor godt vinden får tak i flytebrygga og at det napper godt i fortøyningene selv i Eidkjosen
Med de temperaturene som er meldt de nærmeste dagene og ikke minst vinden vil denne sneen potensielt bli våt og tung, så vi oppfordrer alle til å måke båtene sine før de kommer på årsmøtet idag!

Det var kommet store mengder snø torsdag i forrige uke

Faktisk nok til å lage en liten festning i cockpiten. Pirates of the Arctic skal spilles inn til neste år med Johnny Depp, og dette er skuta de skal bruke!
Sjekket fortøyningene og det så greit ut denne gangen. Sist jeg sjekket hadde den ene tampen akter (styrbord ) røket
Vinden tar godt tak i både brygga og båtene

2 thoughts on “Måkke båten!”

  • Liten tips til båtmåkking. På Clahs-Olson har dem fine snøspader i plast. De er liten, av helstøpt plast som ikke sprekker og uten skarpe metallkanter. Da blir det ikke riper i gellgoat eller skader på tauverk. Bruker disse allerede noen år og er meget fornøyd!

  • Barnespade på Biltema er kanon tror den kostet bare kr 30,- Oppdaget forøvrig på min båt at siden den ligger litt skjevt på land har smeltevann kommet inn noen lure plasser på luker i copiten.. må justere den helt vannrett for å få vannet til å renne dit det skal.. men presseningen har heldigvis fungert bra…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.