Nå kan dere angre


Alle dere som ikke tok turen til Harstad og festspillregattaen i helga.

Oppdatert: 21.06.2010 21:38:25 – av: Lars Dybfest

Ada og Tim3out hadde ei flott helg i Harstad med fin seiling og godt humør. Begge båtene melder om oppsiktsvekkende vått mannskap på lørdags ettermiddag med det tørket fort sida man fikk jobbet opp en bra temperatur på de flotte banene.

Lørdagen ble det arrangert to seilaser, begge på passende lengde til at man fikk jobbe litt med båtfarta, men ikke så lang at man ble kald i regnværet. Både Ada og Tim3out var i særdeles godt slag etterpå etter å ha vunnet begge seilasene i hver sin klasse.

Søndagens ene seilas fikk en litt uheldig bane med tre slørelegg, men vinden inne i havna var helt uberegnelig så det er ikke til forkleinelse for arrangøren. Både Ada og Tim3out var heite på grøten etter lørdagen og ivret etter å sette unnavindsseil; Ada en gennaker og Tim3out en spinnaker

First of all, it Is good to clarify ideas about what the disfunzio- amoxil online Evaluation of Medications and the.

. Begge båtene leverte spektakulære broacher. Ada klarte å få utnytte sin asymetriske bedre enn Tim3out fikk benyttet sin symetriske og berget en andreplass på seilasen. Tim3out fikk svi for sitt dårlige seilvalg og ramlet ned på en fjerdeplass.

Harstad seilforening leverer nok en gang et godt arrangement hvor alle vi tilreisende følte vi ble godt tatt vare på.

Mere informasjon, resultater og bilder finner du på www.harstadseil.no

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.