Nordland Offshore Race 2012

Bodø Seilforening ønsker velkommen til Nordland Offshore Race 2012!


NOR har gjennom flere år etablert seg som det beste seilsportarrangementet i Nordnorge. Deltakelsen har pleid å ligge på mellom 20 og 30 båter og det er også der ambisjonen ligger i år. Seilasen vil som vanlig kunne følges live via Seilmagasinet sin tracking tjeneste.

Seilasen vil inkludere de vanlige rundingspunktene Bodø, Nupen, Værøy, men rekkefølgen er enda ikke bestemt. Distansen vil uansett være omtrent 100 nm.

(Husk at du kan velge «Sjøkart» for å se nærmere på seilingsforholdene)

Seilasen starter i Bodø fredag 11. mai kl 11:30, vanlig prosedyr har vært ei publikumsvennlig sløyfe rett utenfor havna, men detaljene for årets arrangement er ikke klare enda. I 2011 var NRK på plass og rapporterte fra starten på radio, de laget også en kort film man kan se i nettsaken her: http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7641274

Palander
Kjent båt på veg inn til Bodø
NOR 2011 forløp heller ikke uten dramatikk
Mellom 20 og 30 båter

All informasjon om regattaen kommer på Bodø Seilforening sine nettsider påmelding er ventet å åpne i begynnelsen av februar.

Tagged with:

1 thought on “Nordland Offshore Race 2012”

  • Hei, jeg bare lurte på om det var noen som hadde tenkt seg ned til Bodø på denne regattaen. Vi på Ada har vært der 4 ganger, og kan bekrefte at det er en artig/tøff regatta.
    Kan også bekrefte at det bruker å være et meget godt opplegg, hvor vi har likt oss.
    Om vi tar turen i år også er enda uklart.

    Det hadde jo vært gøy hvis det var noen som representerte TSF i år også.

    Mvh Trond

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.