Ny vandrepremie for Tromsøya rundt

Etter lang tids modning har Tromsø Seilforening bestemt seg for å ta opp igjen en gammel tradisjon med å premiere seiling rundt Tromsøya.

Vi ønsker derfor å sette opp en vandrepremie som skal gå til den båten som til enhver tid har den raskeste (korrigert på lys) tiden rundt Tromsøya. Bestemmelsene rundt premien er ikke helt klare, så vi vil gjerne ha reaksoner og tilbakemeldinger på hvordan en del ting skal løses. Både når det gjelder statutter for tildeling av trofeet og om det er noen som har tanker om utforming.

Premien finansieres foreløpig av  velvillig støtte fra Icefish AS (Tusen kroner) og fra TSF. Alt etter hvilken utforming vi ønsker må vi kanskje ut å hente flere sponsorer.

Når det gjelder utforming har vi ikke så veldig bestemte meninger, men vi ønsker at vinnerne av trofeet kan få båtnavnet og en dertil egnet inskripsjon, slik at vi trenger plass til mange inskripsjoner. Personlig ser jeg for meg et trofee som er så stort at det er littegranne flaut å ha det stående på hylla hjemme.

Trofeet skal alltid være Tromsø Seilforening sin eiendom og vil være til låns hos vinnere av trofeet i maksimalt ett år, eller til en ny vinner krever det. Når trofeet leveres tilbake til Tromsø seilforening skal vinneren ha påført ønsket inskripsjon (Seilforeninga lager en mal på hva inskripsjonen skal være.) for egen regning. Når trofeet er i Tromsø seilforenings besittelse skal det stilles ut i et lokale seilforeninga finner egnet. (Løkta, Styrhuset ?)

Start og målgang fra en for trofeets del gyldig seilas rundt Tromsøya  skal være ved Løkta (Nærmere beskrivelse av linja trengs). Retningen rundt øya er valgfri.

Trofeet kan vinnes både ved «Tromsøya Rundt» regattaer arrangert av TSF og ved egen tidtaking. For at egen tidtaking skal godkjennes må både skipper og et vitne bekrefte tiden og hendelsen og begge må være medlemmer av Tromsø Seilforening når rekordseilasen finner sted. I tilleg ønsker foreninga at seilasen dokumenteres med bilder, video, gps spor og lignende for publisering på foreningens internetside.

Ved en organisert «Tromsøya rundt» regatta skal trofeet gjøres tilgjengelig for TSF ,om det innehas av en tidligere vinner slik, at det kan brukes i markedsføringen av og som et symbol for konkurransen.

Andre forslag til vedtekter? Reksjoner? Forslag til hvordan trofeet kan se ut?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.