Reparere seil?

Ufrivillige jibber? Nærkontakt på Tisnes-rundingen? Dårlig kommunikasjon mellom baugmann og maste-gasten når genoa skal opp? Noen ganger går det ut over seilgarderoben!

Tromsø seilforening har symaskin for reparasjon av seil, og avtale med seilmaker i Tromsø for å gjøre jobben.

Maskinen er for medium-duty arbeid, dvs. at den takler ikke tykkere skjøte-og fallhjørner til større båter. Derimot funker den riktig bra på reparasjon av hull og rifter i duk, skifte av genoa forlik, m.m. uansett båtstørrelse. (Tips: Nofi i Eidkjosen har grovere utstyr og kan sy hjørnene så lenge de er ferdig montert på forhånd.)

Maskinen er en eldre modell med god, gammel og solid mekanikk – alle seilloft med respekt for seg selv har en slik stående i hjørnet til bruk når de andre maskinene streiker. Men den krever sitt av operatøren med justering og innstilling, og kan derfor bare brukes av seilmaker eller andre med erfaring fra denne type maskiner.

Medlemmer av Tromsø seilforening betaler for utstyr, duk, forbruksmateriale m.m. pluss avtalt timepris. Andre avtaler jobb-pris direkte med seilmaker.

Kontakt, epost til: seilsyer (på) tromsoseil.no

OBS: Seilreparasjoner krever masse plass til å strekke ut og montere reparasjoner m.m. – dette har vi dårlig med i øyeblikket. Om noen vet om et egnet sted, type gymnastikksal, der vi kan ha symaskinen mer permanent så si ifra! Gjerne med mulighet til å spikre i gulvet…:-)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.