Seilehelg Eidkjosen 28-29 April 2012

Lørdag 28 April Tromsø Seilforening arrangerer åpningshelg for seilesesongen 2012 i Eidkjosen. Vi  ønsker alle store og små velkommen!

Tidsplanen for Lørdag 28:

  • 1000           Publikum er velkommen
  • 11-1200     Seiling med de som vil ha seg en rolig tur ut på sjøen
  • 12-1330     Seilprat, Kaffe og vafler Boreal Yachting viser frem sine Delphia båter. Selden viser nye produkter. Feva og Optimistjoller
  • 1330-1430 Felles start og seiling opp mot Rødstake
  • 1430-1600 Avslutning, nedrigging

Tidsplan for Søndag 29:

1200-1400  Seiling, Starttrening og øvelser + Baneseilas

Publikum er velkommen til litt mer konkurranseorientert seiling

Vi ønsker å lage et sosialt arrangement hvor godt humør, nypussede båter og interessen står i fokus. Vi oppfordrer de som kan og vil, til å stille med egen båt. Det vil uansett bli muligheter for å prøve seg som mannskap på seilforeningens store og små båter for de som kommer landveien.

Vi ønsker å vise frem også noen av jollene som jollegruppa seiler med

Vi har en representant fra Selden som vil vise frem noen nyheter fra sitt vareutvalg. Har du rigg eller avlastere du vurderer å bytte ut, kan en få gode råd før en bestiller utstyr.

Vi har også fått en skoleklasse fra Kvaløysletta til å selge kaffe og vafler til inntekt for klassetur. De vil ha stand inne i plasthallen.

Redningsvester har vi lånt inn fra brannstasjonen, og vil oppfordre alle til å ta med vindtette klær, for en times seiling på fjorden.

Boreal Yachting som er skandinavias største innenfor seilbåt-charter vil vise frem sine Delphia-båter og har den siste måneden vært mye omtalt via reportasjer i Seilas.

4 thoughts on “Seilehelg Eidkjosen 28-29 April 2012”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.