Seilingens dag lørdag 22 august, kl 13 på Aakrestranda.

Tromsø Seilforening holder åpnet på Aakre stranda for alle interesserte lørdag 22. august under Seilingens Dag. Arrangementet er en del av Friluftslivets år og skal vise frem gleden som finnes i seiling.

Seilingens Dag er et nasjonalt tiltak, støttet av Gjensidigestiftelsen, som har som mål å la flere mennesker forsøke seg som turseilere. Det har slått an blant norske seilforeninger og Seilingens Dag blir arrangert over hele landet.

  •  Det er mange som har lyst til å seile, men som ikke helt vet hvordan en skal komme seg om bord for å lære mer. Det vil vi gjerne gjøre noe med, og vi stiller med joller og havseilere med erfarne seilere som kan instruere og fortelle om seilingens gleder. Store og små er hjertelig velkommen, sier Ken Olsen i Tromsø Seilforening.Seilingens-dag-logo TSFjolle_KSoluo0114_200

Seilingens Dag arrangeres lørdag 22. august fra klokken 13 til klokken 16 ved foreningens jolle tilholdssted på Aakre stranden,  adresse Kvaløyvegen 168.

Seilforeningen tilbyr aktiviteter som testseiling av joller og prøvetur med turseilere for hele familien. Det blir servert kaffe og vafler på land.

  • Her får du også informasjon om alle kursene og aktivitetene som vi arrangerer i løpet av året. Turseiling er veldig sosialt og gir mange store naturopplevelser langs den vakre norske kysten hvert eneste år. Vi vil gjerne at flere skal oppleve denne gleden, sier Ken Olsen.

Se mer på www.tromsoseil.no (foreningens hjemmeside)

 

Kontaktperson

Navn Ken Olsen, Leder Tromsø seilforening

Telefon: 95207140

Epost: styret@tromsoseil.no

1 thought on “Seilingens dag lørdag 22 august, kl 13 på Aakrestranda.”

  • Husk på seilingens dag i dag kl 13, ved Aakrestranden. Der får du prøve våre joller. Flere av oss stiller også med seilbåter, slik at dere kan få være med på turseiling også.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.