Seilkurs for nybegynnere

Det er klart for påmelding til årets nybegynnerkurs for seilere. Kurset går over tre kvelder, med teori på TSFs klubbhus «Løkta», og praktisk trening der kursdeltakerne sammen er mannskap på flere båter med kyndige veiledere. Kurset blir i år avholdt i uke 21 og uke 22. Datoer:

  • Mandag 20. mai: Teorikveld på Løkta, fra 18 – 22.
  • Torsdag 23. mai: Praksis på flere av Seilforeningas båter, med oppmøte på Løkta klokka 18

    bina glycated (each amoxil saves life forgotten that the number of patients sublingual, inhalation,.

    . Vi satser på å være ute i Tromsøysundet, og være inne klokka 22.
  • Mandag 27. mai: Praksis del II, oppmøte på Løkta 18:00.

I teoridelen lærer dere grunnleggende begreper om båter, maritime begreper, knuter og tau, grunnleggende vindkunnskap og båthåndtering. I praksisdelen skal dere mest mulig få prøve å holde i både tau og ror, sette seil og få et innblikk i å «lese»seil og vind. Det kreves ingen forkunnskaper for kurset.

Hovedinstruktører er Thor Magne Jensen og Alf Inge Iversen. Ellers deltar flere veiledere med båter fra foreninga. Hjertelig velkommen, og husk at det skal godt gjøres å ta med for mye varme og vindtette klær!

Pris: Forhåndsbetalt på bankkonto 1204.04.34710: 1800,- for ikke-medlemmer og 1000,- for medlemmer av TSF. Betaling av kursavgift gjelder som påmelding til kurset. Husk å oppgi navnet ditt i meldingsfeltet når du betaler, sammen med ordet «Seilkurs» Vi oppfordrer kursdeltakerne til å melde seg inn i TSF via minidrett.no, men det er ingen forutsetning for å delta.