Sesongoppkjøring!

Det nærmer seg ny regattasesong. Regattakomitéen ønsker å gi både nye og erfarne seilere litt faglig påfyll om regler og regattagjennomføring, før vi alle møtes 2. mai til en dag med trening og testing. Få med deg dette:

Regelseminar tirsdag 20. april kl 18:00
Tromsø seilforening og Bodø seilforeninger inviterer alle medlemmer til en klubbkveld om kappseilingsreglene. Karl Petter Haugen er en av Norges internasjonale dommere og vil gå gjennom sentrale temaer fra kappseilingsreglene sammen med oss. Det er kommet nye kappseilingsregler for 2021-2024 og de viktigste av endringene vil også bli gjennomgått, med rikelig anledning til å stille spørsmål og ta opp situasjoner du lurer på.

Karl Petter har også skrevet en nyttig bok som heter «Forstå Kappseilingsreglene». Boken forklarer de viktigste reglene på en forståelig måte. Boken koster 300,- og kan bestilles på epost kphaugen@online.no. Mer informasjon finner du her.

Møtet gjennomføres digitalt på Teams. Klikk denne lenken like før møtestart kl 18:00.

Klubbmøte tirsdag 27. april kl 18:00
Velkommen til klubbmøte på nett. Her får du oppdatert informasjon om årets Tirsdagsregatta-serie med gjennomgang av baner og seilingsbestemmelser. Vi tar også en oppsummering av forrige ukes seminar om regattaregler.

For å delta klikker du denne lenken, som tar deg til Zoom.

Treningsdag på regattabanen søndag 2. mai
OBS: flyttet fra lørdag til søndag. Lørdag 1. mai meldes det om vindstille og snø. Derfor har vi valgt å utsette treningsregattaen til søndag. Vi møtes på Lanesgrunnen søndag 2. mai klokka 12:00.  Lytt til VHF kanal 72. Trening på start prosedyre. Vi tar noen starter. Til slutt kjøres en full «tirsdagsregatta» bane med innlagt «mann over bord».  (Det blir resultat beregning og premier). Håper mange stiller opp!!

Vi minner om at korona-restriksjonene. Norges Seilforbunds retningslinjer for regatta og regattatrening tilsier maksimalt 3 personer pr. båt. Pga smittehensyn kan vi dessverre ikke møtes på Løkta etter seilingen.