Shorthanded, Seilingens dag og Tromsøya rundt, ALT på en helg:-)

Hold av helgen i uke 33, det kommer til å bli en spennende og hyggelig helg for både seilere og ikke seilere. Kort fortalt blir det Shorthanded regatta for kjølbåter fredag 19/08, seilingens dag lørdag 20/08 og Tromsøya rundt søndag 21/08.

bilde 44

Shorthanded Fredag 19/08

TSF arrangerer shorthand regatta for kjølbåtene. Bane kommer vi tilbake til. Det ligger åpent for noe ala tirsdagsbane, men med en liten vri(kanskje).
Start 18:00 Maxtid: 21:00

Etter regattaen blir det premieutdeling og grilling med Løkta. Vi oppfordrer seilerne til å overnatte i båten til lørdag.

Seilingens dag Lørdag 20/08

Seilingens-dag-logo

«Støttet av Gjensidigestiftelsen og i anledning av Friluftslivets år i 2015, tok Norges Seilforbund i fjor initiativet til en landsomfattende dag
der seiling skulle stå i sentrum. Et 60-tall seilforeninger ble med på tiltaket, og rundt om i landet trommet man sammen etter beste evne til Seilingens Dag.

Målet var å vise frem hva seiling har å by på, og alle interesserte var velkomne – uansett forhold de fra før måtte ha til seiling. Seilingens dag ble også en gylden anledning til å vise nabolaget til seilforeningene hva de holder på med, og flere kan berette at dagen ble svært positivt mottatt og at mange fikk et møte med seilsporten.

Noen foreninger kan også fortelle om økt rekruttering etter Seilingens Dag.»

Her har vi ikke funnet eksakt ut hvordan dette skal arrangeres siden garasjene som jollegruppa bruker blir revet i denne perioden. Planen er at kjølbåtene legger seg for anker i området hvor jolleaktiviteter blir avhold. Det vil bli servering. Etter at jolleaktivitetene er ferdig, vil vi la de som har lyst seile med kjølbåtene til lykta. Da vil det arrangeres en uoffisiell regatta uten spinnaker/gennaker og målgang Løkta.

Tromsøya Rundt Søndag:

Start 09.00 og Max tid 17.00. Start Under 0.9 lys  Start 9:0        0,90-1,00 lys Start 9:20                  Over 1.0 lys Start 9:30

Premieutdeling og sosialt samvær på Løkta etter seilasen.

Vi kommer tilbake til nærmere info etter ferien.

God ferie!

Mvh

Regattakomiteen.

Legg igjen en kommentar