Tromsøregatta 6 oktober -Påmelding og betaling-

Den tradisjonelle Tromsøregattaen er i år lagt til første helg i oktober og vi ønsker med dette å invitere deg til å delta. Har du egen båt så fyll den med mannskap, og er du båtløs bør du hive deg på telefonen og ringe en venn med en båt.

Påmelding og betaling i denne posten!

Hvis ingen av alternativene over passer denne gangen er du hjertelig velkommen på avslutningsfesten på Løkta samme kveld klokken 20.00. Da vil det bli premiering og andre påskjønnelser for aktive seilere gjennom sesongen og tidene.

Når det gjelder seilingen tar vi  sikte på å seile en lengre og en kortere seilas. Den første vil være den lengste og vil gå sørover med start i indre havn. Vi tar sikte på å seile i ca tre timer og vil tilpasse banen med tanke på dette. Etter målgang for første seilas planlegger vi å spise lunsj på løkta (ta med mat), før vi starter andre seilas som vil gå mellom faste merker i tromsøsundet. Vi tar sikte på å være ferdig med seilinga senest klokka 17:00

På festen serverer vi rykende varm baccalao, en liten appetizer fra havet og leskende drikke for de tørste. Vi baserer oss på at festdeltagerne medbringer egen drikke, men vi stiller med litt drikke i reserve om  en deltager broacher på vei ut jeteen.

Påmelding skjer i denne posten, og det er viktig for oss at dere melder dere på. Spesielt med tanke på at vi skal bestille nok mat. Begge skjemaene må fylles ut.

Så benytt sjansen til å delta på den siste regattaen i året, og gjør båten vinterklar helgen etter.

Vennlig hilsen

Regattakomiteen og Styret

Påmeldte til regattaen

Påmeldte til festen

(merk: Det kan ta opp til 15 minutter fra påmeldingen er gjennomført til den vises i regnearket under)

Betaling kan gjøres via Paypal og handlekurven under, eller ved å betale til vårt kontonummer 1204.04.34710

Påmelding Tromsøregatta Kr 300,- 

Deltagelse Fest  Kr 200,- 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.