Tromsøregatta

Ting begynner å falle på plass for sesongavslutningen til helga. Nå trenger vi ei oversikt over deltakerene.

Oppdatert: 27.09.2010 20:44:11 – av: Lars Dybfest


Navnet på denne seilasen om høsten virker som om det er en uendelig kilde til debatt og undring. For å forvirre dere enda mere kaller vi den Tromsøregatta i denne posten, mens den het «Bymesterskapet» i forrige artikkel.
Vi har fått spørsmål om denne regattaen er forbeholdt TSF medlemmer: Det er den sjølsagt ikke. Om båter fra andre foreninger har lyst til å delta er det bare å komme så skal vi ta i mot dere med åpne armer. Det sosiale arrangementet vil riktignok også være ei sesongavslutning og premieutdeling for serieseilasen, men jeg er helt sikker på det ikke blir mindre hyggelig med båter fra andre steder på plass.

Deltakeravgifta denne gangen vil være på 300 kroner og kan betales på skippermøte. Men vi trenger ei oversikt over hvem som ønsker å delta og hva de ønsker å delta på.

Vi trenger å vite hvem som vil delta på hele serien med tre seilaser .

Hvem som bare vil delta på den litt lengre seilasen med start ca 12:30

Hvem som ønsker å delta på arrangementet lørdag kveld. (Vi trenger her å vite hvor mange som ønsker å bli servert mat til ca 150 kr per kuvert)

Vi tar svært gjerne i mot deltakere på arrangementet på kvelden som ikke har seilt seilasene på dagen. Vi ønsker å få til et godt arrangement som ingen seilere i Tromsø kan gå glipp av.

Spørsmål og påmelding kan sendes til regatta@tromsoseil.no, eller man kan ringe eller sende melding til Lars på 48123016

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.