Vervet og Tromsø seilforening

Tomta til tidligere Tromsø Skibsverft «Vervet» er adkomsten til seilforeningas klubbhus Løkta. Den unike beliggenheten ytterst på Nordre jeté har gjennom 25år gitt TSF mulighet til å bidra med aktivitet i Indre havn og det bynære Tromsøsundet.   

I folkemøte 21.03. presenterte 4 arkitektkontorer sine ideer for utvikling av Vervet med basis i gjeldende reguleringsplan og eventuell innpassing av nytt Tromsø museum på tomta.    

Arkitektene er engasjert av eiendomsutvikler TotalRenovering som i sin innledning vektla at nettopp aktivitet og områdets historie må gjenspeiles i løsningene.

Som det framgår av arkitektenes presentasjoner som du finner her http://www.vervet.no/ ligger det til rette for spennende og ambisiøs utvikling av området. Tilrettelegging for aktivitet er viet stor oppmerksomhet. Et av forslagene antyder endog bruk av den ene slippen til sjøsportaktiviteter. 

Tromsø Seilforening ønsker å bidra til å utvikle aktiviteten i området på en publikumsrettet og bærekraftig måte.

Oppstart av rivingsarbeidene er planlagt til juni 2017. Grunnarbeidene på tomta vil være omfattende. TSF forutsetter imidlertid at en finner gode løsninger for atkomsten til Nordre jeté.

Kommentarer og innspill til saken sendes til post@tromsoseil.no

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.