Bli med oss!
Tromsø seilforening ønsker alle seilinteresserte velkommen!

Er du barn/ungdom og vil lære å seile jolle?

Ta kontakt med Jollegruppa. Vi har optimistjoller og RS Feva-joller, og det er treninger 1-2 ganger pr uke. Du får lov til å prøve deg et par ganger for å se om dette er noe for deg, før du trenger å bli medlem. Jollegruppa holder til på Aakrestranda på vestsiden av Tromsøya. Les mer her.

Er du ungdom/voksen og vil lære å seile?

Tromsø seilforening arrangerer kurs for nybegynnere hvert år. Vi bruker våre egne storbåter og lærer deg det grunnleggende for å være mannskap på tur eller i regatta. Kursene har både teoretisk og praktisk del.

Har du båt selv og vil seile regatta med oss?

Vi hjelper deg med den kunnskapen du trenger. Hvis du er en erfaren seiler og vil prøve deg i regatta, kan vi hjelpe deg med å forberede mannskapet på oppgaven. Vi drar ut på sjøen og øver på tekniske manøver som hjelper mannskapet til å jobbe bedre sammen. Vi prøver oss på en av banene som TSF benytter hver tirsdag, og gjennomfører flere starter for å drille samspillet om bord. Du vil oppleve at noen turer med en erfaren veileder om bord vil heve både kompetansen og inspirasjonen blant skipper og mannskap. Dere vil også få en innføring i de viktigste kappseilingsreglene.

Er du erfaren seiler og ønsker å mønstre på regattabåt?

Ta kontakt med styret eller presenter deg på Facebooksida til foreninga, så får du sikkert napp.

Medlemskap

Les mer om medlemskap her.