Bli med oss!
Tromsø seilforening ønsker alle seilinteresserte velkommen!

Er du barn/ungdom og vil lære å seile jolle?

Ta kontakt med Jollegruppa. Vi har optimistjoller og RS Feva-joller, og det er treninger 1-2 ganger pr uke. Du får lov til å prøve deg et par ganger for å se om dette er noe for deg, før du trenger å bli medlem. Jollegruppa holder til på Aakrestranda på vestsiden av Tromsøya. Les mer her.

Er du ungdom/voksen og vil lære å seile?

Tromsø seilforening arrangerer kurs for nybegynnere, der vi går igjennom det teoretiske som trengs for å seile, før vi går ut på vannet for å teste det i praksis. Kurs vil bli annonsert i god tid, så følg med på nettsidene våre eller på facebooksiden til klubben for neste kurs.

Har du båt selv og vil seile regatta med oss?

Ta kontakt med oss i styret eller legg ut en post på facebooksidene våre, så hjelper vi deg med å skaffe deg den kunnskapen du trenger. Vi har en egen Turklasse under regatta, som er ment for de som ønsker å være med å prøve å seile regatta for første gang, eller mangler målebrev for seilbåten sin, her er terskelen lav for å bli med, så hvis du ønsker å bli med med egen båt, eller har lyst å prøve å være med som mannskap under en regatta, så gi beskjed, så skal vi sette deg i kontakt med neon som enten har plass på egen båt, eller kan være med på din båt under regatta.

Er du erfaren seiler og ønsker å mønstre på regattabåt?

Ta kontakt med styret eller presenter deg på Facebooksida til foreninga, så får du sikkert napp.

Medlemskap

Les mer om medlemskap her.