Bli med oss!

Tromsø seilforening ønsker alle seilinteresserte velkommen!

Er du barn/ ungdom og vil lære å seile jolle?

  • Da tar du kontakt med Jollegruppa. Vi disponerer optimistjoller og RS Feva-joller, og det er treninger 1-2 ganger pr uke. Du får lov til å prøve deg noen ganger for å se om dette er noe for deg, før du trenger å bli medlem. Jollegruppa holder til på Aakrestranda på vestsiden av Tromsøya. Les mer her.

Er du ungdom/ voksen og vil lære å seile kjølbåt (havseiler)?

  • Tromsø seilforening arrangerer kurs for nybegynnere hvert år. Vi bruker våre egne båter og lærer deg det grunnleggende du trenger for å være mannskap på tur eller i regatta. Kursene har både teoretisk og praktisk del.

Har du båt selv og vil seile regatta med oss?

  • Vi hjelper deg med den kunnskapen du trenger. Hvis du er en erfaren seiler og vil prøve deg i regatta, kan vi hjelpe deg med å forberede mannskapet på oppgaven. Vi drar ut på sjøen og øver på tekniske manøver som vil føre til at mannskapet jobber effektivt og god sammen. Vi prøver oss på en av banene som TSF benytter hver tirsdag, og gjennomfører flere fiktive starter for å drille samspillet om bord. Du vil oppleve at noen turer med en erfaren veileder om bord vil heve både kompetansen og inspirasjonen blant skipper og mannskap. Dere vil også få en innføring i de viktigste kappseilingsreglene.

Er du en erfaren seiler som ønsker å mønstre på en regattabåt?

  • Ta kontakt med styret eller presenter deg på Facebook-siden til foreningen, så får du sikkert napp.

 

Medlemskap

Les mer om medlemskap her.